Juhász Anna Evelin

Dietetikus, Okleveles Táplálkozástudományi Szakember

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szerzett dietetikus, majd okleveles táplálkozástudományi szakember végzettséget, ezt követően a Semmelweis Egyetem Egészségtudmányi Doktori Iskolában kezdte meg PhD tanulmányait angol nyelven. Kutatásának középpontjában a policisztás ovárium szindrómával (PCOS) küzdő nők diétás kezelésének lehetőségei állnak. Szakmai tapasztalatot szerzett kórházi terápiás dietetikusként és élelmezésvezetőként is a hatvani  Albert Schweitzer Kórház és Rendelőintézetben. Dolgozott háziorvosi praxisközösségben, ahol egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat tartott a lakosság részére, Gyöngyöst környező falvakban. Továbbá rendszeresen önkéntes munkát végez a Bátor Táborban, Hatvanban, ahol krónikus betegséggel, jellemzően irritábilis bél szindrómával (IBS) és diabétesszel élő gyermekek megfelelő étkezéséért felelős.
Jelengleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék óraadó oktatójaként részt vesz a dietetikus hallgatók oktatásában. Aktív tagja a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének, ahol rendszeresen vesz részt szakmai konferenciákon.
Szívügyének tekinti a dietetikus szakma presztízsének növelését szakmai és laikus körökben egyaránt. 

Székelyhidi Brigitta

Gyógytornász-fizioterapeuta, Schroth terapeuta

Gyerekkorom óta lételemem a mozgás, a sport. Célom, hogy a torna segítségével visszaadjam az embereknek a fájdalommentes mozgást és a mozgás örömét.

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán végeztem, mint gyógytornász-fizioterapeuta. A Gyöngyösi Kézilabda Klub Egészségügyi Centrumában dolgozom.

Elsősorban sportrehabilitációval, gyermek gyógytornával, illetve kismama tornával foglalkozom.

Továbbképzéseim közé tartoznak: ISST Schroth terapeuta, Sportrehabilitációs tréner, Fitmummy -prenatális tréner, Flossing, Kinesio tape, Dynamic tape, Köpöly terápia

Várlak szeretettel gyere és mozogj fájdalommentesen!

Tabakáné Kis Petra

Gyógytornász – fizioterapeuta

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán végeztem gyógytornász szakon, ahol aktívan részt vettem a deréktáji problémák vizsgálatában.

Diplomamunkámban is az ülő munkát végző felnőttek és a deréktáji fájdalom összefüggésének vizsgálata volt a középpontban.

Tudásom bővítése továbbra is fontos számomra, továbbképzésekkel tartom magam naprakészen.

Célom, hogy mindenki megélhesse a fájdalommentes mozgás örömét, akár sportolóról vagy ülőmunkát végző emberről legyen szó.